wawlebanner

Wawle Metoden
Den universella logiken

Slipp Slapp Stjärt för all framtid

Cirkulationssitsen för alla sittmöbler även bil.

Cirkulationssitsen med självmasserande 25 millimeter långa gummikomponenter till alla sittmöbler, en revolution genom en rationell lösning. Vi vet att stillasittandet bromsar cirkulation och bromsar den fysiologiska helhetsfunktionen men Cirkulationssitsens systematiska massage är garant för optimal cirkulation med hela din kroppsvikt som masserande kraft mot bakens och lårens skelett och leder
genom maximalt verkande rörelse massage hela tiden du sitter, hemma eller på jobbet och garanterar dig tillräcklig cirkulations stimulering i bak och ben det minsta lilla du rör dig. Ger ökad cirkulation.


Den aktiverande Cirkulationssitsen håller blodvägarna systematiskt öppna, du behöver inte tänka, den återställer benens och underkroppens förlorade cirkulation som vill rädda människan från svullna ben, proppar bensår och värre ting genom ökad cirkulation och muskelaktivering av baken lår och leder ända fram till knävecken det minsta lilla du rör dig, Visst går det att lägga upp sina trötta ben på en pall, visst lättar det lite, men ger dig inte någon stärkande självmassage som cirkulationssitsen gör hela vägen från höfter till knäveck med flera hundra djupverkande 25 millimeter långa masserande gummi komponenter även längre massage komponenter i flera sits utförande.


Cirkulationssitsen är eftertankens uppfinning

Den självmasserande Cirkulationssitsens är den bästa garantin mot risken för proppar bensår och åderbrock och vill göra stillasittandet till människans istället minsta och helt försumbara sjukdomsorsak utan att använda mediciner genom istället preventivt aktiverad cirkulation och djupmasserande rörelse motion av sitsskelettets muskler, skelett leder senor och band genom kroppstyngdens masserande kraft för syftet öppna ådror och vener det allra minsta du rör på dig i fåtöljen i soffan, i rullstol eller förarsätet, till en mycket liten daglig kostnad av några öre. En uppfinning för den som är rädd om sig själv, beräknad hållbarhet 20 år eller längre nitad limmad slitstark.

Dyk ner ännu mer i Wawles logiska resonnemang

Cirkulationssitsen är självmasserande och cirkulations pump på samma gång och är den förebyggande eftertankens geniala uppfinning i tid mot svullna ben, för syftet lätta obesvärade ben mot blånader och brok en ide som föddes ur känslor då personer jag kände måste amputera sina ben och smärtsamt påminde mig om att cirkulation och motion är mycket kortvarig färskvara och som Cirkulationssitsen kan leverera för en ringa kostnad av bara några öre om dagen till alla som har sittande arbete och därigenom försämrad cirkulation och bör ta en grundlig fundering.

Cirkulationssitsen är garanten mot slapp stjärt, du får spänst och snyggare bak, fjärran från sladdrig slapphet, du slipper cirkulations stopp och domningar, cirkulationen drivs fram av din egen minsta lilla rörelse av armar och ben och lutning av kroppen som alla ständigt gör helt omedvetet. Och som inte kan ersättas av hand massage då hela din kroppstyngd ingår som drivande gratis kraft, jag vill förklara, väger du 70 kg, kanske mer, då masseras din bak och lårben med 70 kilos tryck mot Cirkulationssitsens ca 500 eller 600 komponenter stora som ett halvt lillfinger, men lite spetsigare, längd 20 -25 mm eller längre om man vill kan man lägga på en tunn handduk första tiden.

Cirkulationssitsen finns i två storlekar med 15 eller 19 moduler som är runda eller rektangulära eller kvadratiska se Hemsidans bilder.

Minsta storleken är behändig som trafiksäkerhetssits för alla fordon: bilar bussar truckar eller flygplan.

Men vi måste också våga tala lite mer om den intima baken än som bara ett förflyttnings maskineri, känn efter nu, du sitter på dina skelett kotor med bara några millimeter muskel vävnad mellan skinn och skelett som lätt kan domna när man sitter på en vanlig stol, men toppen på de ca 500 koniska komponenterna masserar sittskelettets anläggningsyta av bindväv och muskelfäste till sits skelettets ben och kotor. Och mellan dessa båda kotor har alla världens människor två näraliggande kropps öppningar som måste hålla tätt genom säkrad spänst och därför kräver muskelstärkande och regelbunden spänstgivande funktions aktivering.